Koruma demiri *paslanmaz çelik*, BMW R1200GS, MY < 2013

17.803,00 TL
Teslimat süresi: 3-4 iş günü.

Delivery time: 3-5 days

(with the advance payment from the day after the payment order by the customer, and for other methods of payment from the day after the contract)

Ürün numarası
01-051-0560-0
20% KDV dahil

Koruma demiri R1200GS dizaynına adapte olacak şekilde geliştirildi. Boxer motorun hatları ve formu kullanılarak motosikletin genel görünümü ile birleştirildi.

Muhteşem görünümü bir kenara , piyasadaki en efektif koruma demiridir. Çünkü sadece silindiri korumakla kalmaz , aynı zamanda önceden belirlenmiş eğilme noktası sayesinde motor mahfazası özel bir şekilde desteklenir. Bunun sonucunda , çoğu düşme sırasında vidalarda büyük bir gerilme yaşanmaz ve motor mahfazası sağlam , dokunulmamış halde kalır. -tabi ki sadece valf kapağı korunsa ve motor mahfazası zarar görse büyük bir utanç olurdu.

Bağlantı demiri de , ana çerçeve ek destekleri ile oldukça sağlam dizayn edilmiştir ve yüksek derece gerilim ve kuvvet ile başa çıkabilir.

Koruma demiri paslanmaz çelikten üretilmiştir. R1200GS bunun gibi yüksek kalite , incelikle işlenmiş bir materyale ihtiyaç duyuyor.

Montajı oldukça basittir. Montaj işleminin büyük bir kısmını koruma demirlerini sökmeden yapabilirsiniz.

Touratech alüminyum silindir koruma (01-044-0360-0) ile birlikte kullanılabilir.

Daha Fazla Bilgi
Touratech Copyright © 2021